Terug naar huis « Lay-out: 4   » Littekens

vrijdag 09 januari 2004 - 06:56
Onder bewust

Nou heb ik, zo zei ik mijn Lief; sokken in alle kleuren van de regenboog. Nauwelijks basic blauw, zwart of grijs. Waar juist sokken moeten matchen met de rest van de kleding; sokken moeten dienen en ondersteunen, niet zelf de aandacht vragen. Maar mijn ondergoed: dąt is allemaal wit of zwart. En een serie lichtblauw, maar daar heb ik spijt van. Terwijl niemand dat ziet; dat helemaal van mij is en ik bij de keuze helemaal 'los' zou kunnen gaan. Wat is dat toch voor rare tegenstelling?

Heel simpel, antwoordde Lief; Je wilt naar de buitenwereld toe je behoefte aan kleur uitdragen middels die sokken. Maar voor jezelf doe je wat je het liefst wilt, namelijk dat basic.

Nou moet men een Lief nooit gelijk geven. Da's vragen om moeilijkheden.
Dat zal ik ook zeker niet doen nu, maar ik vraag me ergens wel af: zou er inderdaad een soort onbewuste psychologie, een mechanisme, zitten, achter de keuze van zaken als ondergoed en sokken..?


Vast wel, maar dat moet je ook weer niet al te serieus nemen. Bovendien zijn sokken vrij onschuldige kledingstukken om mee te 'spelen' waar is ondergoed natuurlijk een zeer ernstige zaak is :D
Liesan (URL) - 09 januari 2004 - 07:12

(oeps, de eerst is hoort daar niet)
Liesan - 09 januari 2004 - 07:14

Zeker wel. Ik kies redelijk gericht mijn ondergoed uit. Aan wat ik draag, kan je vaak mijn gemoedstoestand aflezen, als je het zou mogen zien.

Vandaag doe ik denk ik mijn oversized vleeskleurige onderbroek aan, want ik voel me ziek (sorry mensen, voor deze toevoeging).
Merel (URL) - 09 januari 2004 - 09:08

Beterschap Merel, heel veel Beterschap...
Actiereactie - 09 januari 2004 - 09:19

Als mijn sokken inclusief onderbroek matchen met mijn andere kledingstukken dan voelt dat goed, stoer zelfs. Ik heb daarom ook absoluut GEEN witte sokken in de kast liggen!!
Aukje (URL) - 09 januari 2004 - 10:14

(wat is het stil hierboven, daar stond dus) ik denk dat je 'r soms wel gelijk kan geven
sas (URL) - 09 januari 2004 - 12:10

ja1
Majadebij (URL) - 09 januari 2004 - 12:58

Ik vind kleurtjessokken niet fijn. Daar zitten (van de patroontjes) vaak een heleboel draadjes in aan de binnenkant, waar mijn tenen in blijven steken.
Tes - 09 januari 2004 - 19:18

Zo, vroeg de psychiater om mij beter te begrijpen, heb je moeite met je volwassenheid, je vrouw-zijn te accepteren? Nee, in het geheel niet, antwoordde ik naar waarheid. En zijn blik bleef rusten op mijn knalroze Nijntje-sokken.
kaatje () - 09 januari 2004 - 19:35

Soms zetten lieven je op een dwaalspoor om iets te bereiken. Jouw lief weet dat je kleurrijk wilt zijn en niet basic, en zegt dat je basic bent. Jouw reactie - hoopt zij - is dat je alsnog kleurrijk ondergoed gaat dragen.
Pimmez (URL) - 10 januari 2004 - 09:16

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.