Terug naar huis « Hulp   » Frisjes

dinsdag 09 december 2003 - 22:11
Hullie (algem.)

Zappende langs kanalen en series, films, flarden, losse dialogen, word ik me ineens bewust van mijn eigen verwondering om het getoonde en vraag me af: zal ik ooit alleen met een man durven zijn, al is het voor een simpel gesprek? En waarom toch ben ik daar nu zo bang voor?

(Addendum: het is niet iets van altijd en nooit-anders-geweest, meer iets van de laatste jaren. En natuurlijk ben ik weleens met een man in één ruimte alleen, maar, als ik erover nadenk, nooit zó alleen dat er in de directe nabijheid niet nog andere mensen te vinden zijn.)


Ik zou zeggen, als je het eens probeert met een man alleen ergens te zijn, probeer het met een nerd, een sukkel die er niet uitziet... das lekker eenvoudig, niets engs aan. Hij kraamt enkel onzin uit die je niet begrijpt en ook dat is makkelijk, je hoeft alleen ja of nee te zeggen en hij is blij. Doe alsof je zijn gezelschap leuk vind en je zit gebakken, hij praat je de oren van je kop en je hoeft niets zinnigs in te brengen, hooguit de rekening te delen met hem als het op betalen aankomt. En aangezien hij een nerd is en dus erg onzeker kan je hem daarna besluiten nooit meer te zien, je zal zien dat ie te bang is om te bellen voor nog een afspraakje... hebben we een date?
Calm_Pear (URL) - 09 december 2003 - 23:14

Nee. Puck kennende, zal ze na de goede afloop zeggen: 'Ja, maar ik bedoelde een échte man!'
Merel - 09 december 2003 - 23:36

Goed.. in dat geval.. hebben we een date :) ?

Ik beloof rustig te zijn, geinteresseerd, oprecht (!) en betrouwbaar..
Majadebij () (URL) - 09 december 2003 - 23:45

@merel: hahahaahahaahahahahaahaha... :D
Calm_Pear (URL) - 09 december 2003 - 23:49

Misschien werkt het hetzelfde als wat ze tegen mij zeggen over mijn hondenangst: eerst oefenen met puppy's die er alleen schattig uitzien en totaal niet eng. Een kwestie van langzaam 'opvoeren' dus. Eerst alleen zijn met een baby-jongetje, dan een peuter, dan een kleuter, en dan uiteindelijk een 'echte man'...
Eveline (URL) - 10 december 2003 - 01:01

Ik heb dat ook een beetje, maar dan dus met vrouwen. Ze zijn me altijd net te dominant of te dozig...
stn (URL) - 10 december 2003 - 01:49

Wat is daar eng aan?
Irene (URL) - 10 december 2003 - 10:30

Ehm... ik krijg de neiging om je uit te nodigen..
henk (URL) - 11 december 2003 - 01:10

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.